donderdag 2 april 2020

Nieuwe bundels ophalen en oude bundels indienen.


Beste ouders


Zoals in de nieuwsberichten (https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2020/03/30/als-scholen-na-paasvakantie-niet-heropenen-zal-er-nieuwe-leerst/) vermeld wordt, bereiden wij ons voor op een opschorting van de lessen na de paasvakantie.

Na de paasvakantie werken wij op dezelfde manier verder als de voorbije drie weken. Met het verschil dat er na de paasvakantie pre-teaching aan bod zal komen. Na het aangeleerde optellen met brug, breiden we uit naar aftrekken met brug. Verder starten we ook al met een initiatie op het half uur. Dit zullen wij proberen op te vangen met instructiefilmpjes die op de blog raadpleegbaar zullen zijn. Blijf de blog dus zeker in de gaten houden.

Komende vrijdag 3 april 2020 kunnen jullie tussen 13u30 en 15u de nieuwe bundels komen ophalen aan het secretariaat. Om zicht te krijgen op de vorderingen van jullie kinderen vragen wij om op datzelfde moment de oude bundel in te dienen (graag met naam en klas op).

We starten met werken in de nieuwe bundel op maandag 20 april. Voordien genieten we van de paasvakantie! Voor vele kinderen (en waarschijnlijk ook ouders) was de afgelopen periode al verwarrend en lastig, dus willen we zeker de kinderen de gelegenheid geven om van de vakantie te genieten.
Leuke ideetjes kunnen zeker via de blog gedeeld worden!

Wel blijft het interessant om dagelijks te lezen en om, naar eigen gevoel, het rekenspel te herhalen.

Aarzel zeker niet om ons te contacteren via mail:



Heel veel goede moed en toch een prettige vakantie gewenst!                                                                                            
De juffen van het eerste leerjaar

Geen opmerkingen:

Een reactie posten